Coffeemar Bluetec G23

De Coffeemar G23 is een goede oplossing voor kleinschalige uitgifte van koffie en thee tot 150 dranken per dag. Deze koffie vending machine wordt gekenmerkt door zijn gebruiksvriendelijkheid en moderne uitstraling. De ingrediënt-verhoudingen van de dranken zijn aanpasbaar zodat u uw perfecte bakje koffie kunt samenstellen. Van een sterke espresso tot romige lattes, geniet op elk moment van de meest geperfectioneerde koffiemelanges.

Specificaties

Afmetingen
735 x 410 x 445 mm
Geschikt voor
Kleinschalige uitgifte van koffie en thee
Uitgiften per dag
Tot 150
Interne capaciteit
- 1 container voor koffiebonen
- 3 containers voor additieven
Diversiteit
Tot 11 soorten koffie/thee
Aanpasbare receptuur
Ja

De Jofemar G23 koffiemachine is uitgerust met een aluminium boiler met het verwarmingselement erin geïntegreerd. Doordat het element niet direct met water in contact komt, is het gebruik van o-ringen overbodig en wordt kalkaanslag voorkomen. Daarnaast maakt de gemotoriseerde waterverdeler de machine efficiënter en vereist minder onderhoud. Het drukventiel in de espresso groep zorgt voor een constante hoge druk tijdens het proces van koffie zetten.

Wanneer de machine op een console wordt gemonteerd kan de capaciteit van uitgifte verhoogd worden tot 230 kopjes. De koffiemachine kan ook geleverd worden met een verse melk console voor het gebruik van vloeibare melk. De G23 is leverbaar als dispensing model (gratis uitgifte) en vending model (betaalde uitgifte).

Opties

Heeft u een vraag over deze koffie automaat?

Gerelateerde verkoopautomaten

Shopping Basket

Download uw Brochure