Ambachtelijke producten

Melkveebedrijf Peek en Fokker is gevestigd in Herveld, Gelderland. Het bedrijf beschikt over zo’n 250 koeien die met veel passie worden verzorgd. Een deel van de geproduceerde melk wordt gebruikt om zuivelproducten van te maken. Zo worden onder andere yoghurt, kaas en boerenschepijs gemaakt. Mensen die langs de boerderij rijden kunnen een bezoek brengen aan de boerderijwinkel, waar de producten worden verkocht door middel van automaten.

Verkopen zonder omkijken

Er wordt gebruik gemaakt van twee Vision ES-Plus automaten voor de verkoop van zuivel-producten. De ijs-verkoop wordt gedaan met een Nuuk vriesautomaat. De twee zuivel-automaten bevinden zich binnen in de boerderijwinkel, waar ook een melktap is geïnstalleerd voor klanten die verse melk willen tappen. De ijs-automaat is onder een overkapping net buiten de winkel geplaatst, waar ook tafels en banken staan zodat klanten even kunnen gaan zitten.

Doordat alle ijs- en zuivelproducten worden verkocht met automaten, hoeven de eigenaren niet steeds aanwezig te zijn in de winkel. Klanten kunnen eenvoudig zelf producten kiezen en vervolgens contant of met de bankpas afrekenen.

Alles begint bij een goede samenwerking

De automaten bij Peek en Fokker zijn geleverd door Vendolution in opdracht van ACN Vending. Wij hebben al jaren een goede samenwerking en met elkaar realiseren we projecten waar we trots op zijn. Peek en Fokker heeft ook via ACN de custom wrapping van de ijs-automaat gerealiseerd. Zo springt deze machine nog meer in het oog en worden klanten nog wat meer uitgenodigd om een ijsje te kopen.

Peek en Fokker

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Herveld

Melkveebedrijf

2020

Peek en Fokker

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Herveld

Melkveebedrijf

2020

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een ijs- of zuivel-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket