Wat voor non-food automaat zoekt u?

Strand

Drogisterij

Elektronica

Marketing

Sport

Automaterialen

Auto-onderdelen-wit

Non-food automaten

Met onze Jofemar automaten kunt u verschillende soorten non-food-producten aanbieden. Non-food zijn producten die niet eetbaar of drinkbaar zijn, ook wel gebruiksartikelen genoemd. Denk hierbij aan elektronica, sportmaterialen en schoolspullen. De automaten zijn flexibel in configuratie en kunnen worden aangepast aan vrijwel alle soorten artikelen. De optionele lift maakt de verkoop automaat ook geschikt voor kwetsbare producten.

De automaten kunnen worden aangesloten op een online registratiesysteem. Zo kunt u gemakkelijk zien hoeveel voorraad een automaat heeft. De automaten kunnen onderling gekoppeld worden, waardoor het mogelijk is om een combinatie te maken van twee tot vier automaten op één locatie. Deze worden dan bediend vanaf een ‘master-automaat’.  

Meer informatie of advies nodig?

Automaterialen automaat

De uitgifte van automaterialen kan erg goed met een automaat. Zo kunt u 24 uur per dag onderhoudsartikelen voor auto’s uitgeven op tankstations of bij wasstraten. Wij hebben twee verkoopautomaten die hiervoor een goede oplossing bieden: de Vision EasyCombo en de Vision ES-Plus.

Drogisterij automaat

Voor mensen die bepaalde verzorgingsproducten niet meer in huis hebben, is het een uitkomst om deze alsnog te kunnen kopen uit een automaat. In tegenstelling tot een winkel is een drogisterij automaat altijd geopend. Ook in de avonduren en in het weekend. Zo komt u nooit meer iets tekort.

Elektronica automaat

Ook elektronica kunnen worden uitgegeven door middel van een automaat. Zo kunt u alle benodigde elektronische apparaten en toebehoren 24 uur per dag beschikbaar stellen voor uw klanten en medewerkers.

Onze elektronica-automaten kunnen bijvoorbeeld worden gevuld met oplaadkabels, lampbolletjes, oordoppen en USB-sticks.

Marketing automaat

Automaten kunnen ook worden ingezet als marketing-tool. Zo kunt u een automaat bijvoorbeeld vullen met ‘mystery boxen’ waarin verschillende presentjes zitten. Klanten die iets in je winkel gekocht hebben, krijgen een ‘lucky coin’ om een mystery box uit de automaat te halen.

Blijf uw klanten verrassen!

Sport automaat

Automaten zijn zeer geschikt voor uitgifte van sportartikelen. Wanneer sporters iets zijn vergeten of wanneer er iets kapot gaat, kunnen zij de benodigde producten uit een automaat halen.

Sportproducten, zoals tennisballen, sporttape, sportsokken en bidons kunnen prima worden verkocht door middel van een vending machine.

Strand automaat

U bent op een prachtige dag aan het genieten op het strand. Alleen komt u erachter dat u de zonnebrandcrème bent vergeten. Hoe makkelijk is het dan dat er een automaat in de buurt staat waar u deze alsnog kunt kopen!

Onze Vision SnackPlus kan worden gevuld met allerlei producten die u nodig heeft op het strand.

Zoekt u een ander soort non-food automaat?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen een oplossing voor uw product!

Shopping Basket

Neem contact met ons op