Jofemar vending machines van Vendolution

Vendolution

Vendolution staat bekend om de hoogwaardige vending machines waarmee uw producten 24/7 beschikbaar zijn zonder dat u er zelf bij hoeft te zijn. Maar ook staat het team van Vendolution klaar om u te ondersteunen, of het nu gaat om het installeren van de machines, het bieden van technische ondersteuning of het oprecht adviseren over welke vendingoplossingen het beste passen bij uw specifieke behoeften. In de meeste gevallen zijn de automaten binnen twee weken te leveren zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van uw nieuwe vending machine.

Jofemar

Al 10 jaar is Vendolution partner en erkend distributeur van Jofemar vending automaten. Met meer dan 40 jaar ervaring in de vending machines is Jofemar een vertrouwde en gerespecteerde naam in de vending branche en staat bekend om zijn geavanceerde technologie en duurzame ontwerpenDankzij de diverse betaalmethodes kunnen klanten contant, met pin of contactloos betalen. Het telemetrie-systeem zorgt voor monitoring en realtime inzage in de voorraad van op afstand.

Alle machines

Vision ES Plus

Maximale capaciteit

De Vision ES Plus is de meest veelzijdige vending machine. Geschikt voor de verkoop van vrijwel ieder product, zowel food als non-food. Dankzij de transportbanden en lift kunnen ook kwetsbare/breekbare producten veilig worden uitgegeven. En dat alles op slechts 1 m2.

Vision ComboPlus

Mix & match

De Vision ComboPlus kan tot 56 verschillende producten uitgeven. De koelunit regelt gelijkmatig de automaat temperatuur voor het uitgeven van alle soorten snacks én gekoelde dranken. De ComboPlus beschikt ook over een lift met uitgifte op heuphoogte.

EasyCombo

Totale controle

De Vision EasyCombo biedt 30% extra ruimte ten opzichte van standaard automaten. Het winkelmandje maakt het mogelijk meerdere producten tegelijk te kopen. Dankzij de koeling kunnen zowel snacks als fast-moving consumer goods (FMCG)-producten in één machine aangeboden worden.

Nuuk

Vriesmachine tot -24°C

Een vriesautomaat voor de uitgifte van bevroren producten, zoals vlees, patat, ijs etc. Lades en kanalen zijn aanpasbaar aan elke soort verpakking. Snelle uitgifte met meerdere producten tegelijk. Touchscreen waarop aanvullende informatie, zoals allergieën en ingrediënten getoond kan worden. 

BigBox

Vending lockers

De BigBox is een innovatief verkoopsysteem voor uitgifte van grote en zware producten (> 2 kg). Het modulaire systeem wordt vanuit een master unit bediend en is verticaal opgebouwd tot 20 lockers met gesloten of glazen deuren. De BigBox  is uit te breiden tot maximaal 4 modules.

Jofemar koffie automaten

Geniet van een vers bakje koffie in uw pauze met een van de Jofemar koffieautomaten. Eenvoudig en snel te bedienen met een simpele druk op een knop. Flexibiliteit, aantrekkelijk design en betrouwbaarheid definiëren deze toestellen.

De G546 standalone heeft een brede waaier aan mogelijkheden en is uit te breiden met de Jofemar Vision ES-Plus voor snacks en/of dranken. Het G23 tafelmodel heeft een capaciteit van 150 bekers en kan uitgerust worden met een onderkast en externe verse melk module voor een heerlijke latte macchiato of cappuccino. De XL46CTG heeft een dubbele uitgifte waardoor koffie van 350 ml in 25 seconden klaar is om mee te nemen.

Verschillende koffiemachines

Coffeemar G23

Begin de dag met een kopje vers gezette koffie uit het tafelmodel Coffeemar G23. Met een capaciteit om tot 150 dranken per dag uit te kunnen geven, kunt u op elk moment genieten van heerlijke koffiemelanges.

Coffeemar G546

Geniet van een heerlijke, rijke kop koffie zonder gedoe met bekers. De Coffeemar G546 heeft een bekerdispenser met een capaciteit tot 500 bekers, wat deze automaat geschikt maakt voor elke locatie.

Coffeemar XL46CTG

De Coffeemar XL546CTG zorgt voor een heerlijke koffie van groot formaat om mee te nemen. Inclusief beker- en dekseldispenser. Het enige model op de markt dat een koffie van 350 ml, kan aanbieden in minder dan 25 seconden.

Jofemar vending machines voor uiteenlopende toepassingen

De kracht van onze vending oplossingen zit in flexibele configuratie. Welk product u ook wilt uitgeven, wij kunnen voor alles een automaat op maat leveren. En er kunnen 4 machines aan elkaar gekoppeld worden zonder extra betaalsysteem. Of u nu kaas, fruit, verse maaltijden, kantoorartikelen, tennisballen of elektronica wilt uitgeven, het kan allemaal in een Jofemar vending machine! We plaatsen de automaten in tal van sectoren, waaronder

Advies nodig?
We staan voor u klaar!

Shopping Basket

Download uw Brochure

Download uw Brochure