Nuuk diepvriesautomaat

De Nuuk vending machine van Jofemar zet een nieuwe standaard voor onbemande uitgifte van diepvriesproducten. Uitgerust met het EasyFlex uitgiftesysteem kunnen verschillende soorten verpakkingen verkocht worden. Dankzij het touchscreen kunnen klanten eenvoudig de diepgevroren producten selecteren en kan relevante informatie worden weergegeven. De vriesautomaat is gemakkelijk te vullen en werkt volgens het first-in first-out systeem.

Specificaties

Afmetingen
1835 x 1278 x 1091 mm
Geschikt voor
Alle diepvriesproducten van (schep)ijs tot vlees en patat
Aantal lades
tot 7 op hoogte verstelbare lades
Maximaal aantal selecties per lade
9
Verschillende producten
63
Temperatuur
- 21°C
Omgevingstemperatuur
tussen 5°C tot 32°C
Soft delivery lift
Ja
Productuitgifte
Op heuphoogte
Koeling
R-134a, CFK-vrij

Toepassingen

Een diepvriesautomaat kan ingezet worden voor de verkoop van diepgevroren vlees, diepvriesmaaltijden en natuurlijk (schep)ijs! Dit maakt ze ideaal voor boerderijwinkels, ijsmakers en toeristische punten. In de winter kan de diepvriesautomaat ook ingezet worden voor de verkoop van bijvoorbeeld soepvlees. Hierdoor heeft u een constante inkomstenstroom, ongeacht het seizoen.

De temperatuur is zichtbaar op het touchscreen en door de temperatuurbeveiliging die ervoor zorgt dat de verkoop wordt geblokkeerd bij temperaturen boven -18°C, kunnen klanten altijd vertrouwen op de versheid van de producten.

De diepvriesautomaat bestaat uit twee delen: de vriezer aan de linkerkant die de voorraad bevat en de module aan de rechterkant met het touchscreen en de uitgifte bak.

Opties

Ontdek alle mogelijkheden voor uw organisatie

Gerelateerde verkoopautomaten

Shopping Basket

Download uw Brochure