Hoogwaardige vending machines
kopen voor uiteenlopende
producten en toepassingen

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en betrouwbare verkoopautomaat, dan ben je bij Vendolution, specialist in vending machines, aan het juiste adres. Of je nu een vending machine zoekt voor je winkel, een school of een camping, wij hebben voor elk product en elke toepassing de perfecte automaat in ons assortiment.

Benieuwd naar de terugverdientijd
op jouw vending machine?

De veelzijdige toepassingen van vending machines

Vending machines zijn uiterst geschikt voor gebruik in hotels en op campings. In het hoogseizoen ben je als eigenaar samen met je medewerkers erg druk met het verzorgen van je gasten. Eén of meerdere vending machines plaatsen als vervanging/toevoeging voor je camping- of hotelwinkel, kan je enorm veel tijd besparen. Zelfs voor de verkoop van alcoholische dranken kunnen de vending machines ingezet worden, door middel van leeftijdsverificatie. Zo kun je jouw gasten optimaal blijven bedienen en houd je tijd over voor andere belangrijke zaken. Daarnaast zijn de automaten perfect voor stranden en zwembaden, waar je als eigenaar van een strandtent of zwembadrestaurant je personeel hard kan gebruiken. Met onze vending machines kun je jouw klanten 24/7 producten aanbieden, zonder dat het jou extra tijd en personeel kost. 

Ten slotte, zijn de automaten een ideale oplossing voor drogisterijen die extra producten willen verkopen naast de productverkoop in de winkel. Winkelpersoneel kan zo meer tijd besteden aan klanten die behoefte hebben aan extra informatie of advies, terwijl andere klanten niet hoeven te wachten en hun product vanuit de vending machine kunnen aanschaffen. Zo kun je met jouw huidige personeel meer producten verkopen binnen dezelfde tijd en zelfs buiten openingstijden jouw producten aanbieden. Door ons brede assortiment aan verkoopautomaten, waaronder ook non-food opties, bieden wij voor elke locatie een passende oplossing.

Voor elk product een verkoopautomaat

Bij Vendolution bieden wij een breed scala aan vending machines, geschikt voor diverse producten:

  • Zo leveren wij drankautomaten, zoals een frisdrankautomaat voor het verkopen van frisdranken, sapjes en water. Maar ook een koffieautomaat voor het bereiden van verschillende soorten koffie, cappuccino’s en andere warme dranken.
  • Daarnaast hebben wij food automaten in het assortiment, zoals een salade automaat en zuivelautomaat, waarmee je bijvoorbeeld verse groenten, fruit, smoothies en melk kunt uitgeven.
  • Voor de verkoop van bevroren producten bieden we een ijsautomaat aan. Denk hierbij aan de uitgifte van waterijs, sorbetijs of ambachtelijk schepijs.
  • Naast food automaten, bieden wij ook non-food automaten Hierbij kun je denken aan een elektronica automaat met oplaadkabels en USB-sticks of een sportautomaat met producten als padelballen, sportsokken en bidons.

De hierboven genoemde verkoopautomaten zijn een perfecte oplossing voor locaties waar behoefte is aan het onbemand aanbieden van producten op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier. Tegenwoordig is personeel lastig te krijgen, maar als ondernemer wil je wel blijven doorgroeien met je bedrijf. Het voordeel van onbemande verkoop is dat je met jouw huidige team alsnog extra producten kunt verkopen. Daarnaast maken de vending machines het mogelijk om je producten 24/7 beschikbaar te stellen voor klanten. Dit resulteert in een aanzienlijke omzetstijging voor jouw bedrijf. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie en doelgroep.

Behoefte aan informatie of advies?

Kwaliteit en service gegarandeerd

Wanneer je een vending machine bij ons aanschaft, ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service. Onze machines zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam. Ze voldoen namelijk aan de nieuwste voorschriften rondom energiegebruik. Daarnaast bieden wij uitstekende garantievoorwaarden, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkende machine.

Het bestellen van een verkoopautomaat bij Vendolution is heel eenvoudig. Je kunt ons assortiment bekijken op onze website en een offerte aanvragen. We bieden ook de mogelijkheid om te leasen, zodat het bedrag in delen betaald kan worden. Vervolgens zorgen wij voor de levering en installatie op elke gewenste locatie.

Kortom, bij Vendolution ben je verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare vending machine voor een scherpe prijs. Samen kijken we naar de best passende oplossing, waarmee we jouw organisatie ontzorgen en meer omzet kunnen realiseren. Neem gerust contact met ons op voor advies, wij helpen je graag verder!

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw organisatie