Wat voor food vending machine zoekt u?

Brood

IJs

Maaltijd

Salade

Salade-wit

Snack

Soep

Streekproduct

Zuivel

Food vending machine

Met onze Jofemar-automaten kunt u verschillende soorten food-producten aanbieden, zoals snacks, broodjes en streekproducten. De automaten kunnen worden geleverd met koeling, vriezer en een lift voor kwetsbare producten. De optionele magnetron-module maakt het zelfs mogelijk om warme maaltijden uit te geven.

De vending machines kunnen worden aangesloten op een telemetrie-systeem voor realtime inzage in de voorraad. Daarnaast kunnen de verkoopautomaten onderlingen gekoppeld worden. Hierdoor is het mogelijk om een combinatie te maken van twee tot vier verkoopautomaten op één locatie, die dan worden bediend vanaf een ‘master-automaat’. 

Meer informatie of advies nodig?

Boodschappen automaat

Onze boodschappen automaat wordt vaak ingezet op campings en vakantieparken. Gasten kunnen overdag hun spullen halen in een campingwinkel, maar deze is vaak op beperkte tijdstippen geopend. Wanneer gasten buiten openingstijden nog iets nodig hebben, moeten ze vaak wachten tot de volgende dag. Met een boodschappen-automaat kunt u gasten 24/7 service bieden.

Broodautomaat

Voor de uitgifte van broden, sandwiches en gebak hebben wij twee broodautomaten.
De Vision ComboPlus automaat is geschikt voor uitgifte van losse broodjes en voorverpakte sandwiches. Voor het uitgeven van hele broden, stokbroden en gebak kan de Vision ES-Plus automaat worden gebruikt.

IJsautomaat

Onze Nuuk ijsautomaat is de perfecte oplossing voor de uitgifte van ijs(jes). Met deze machine kun je bijvoorbeeld waterijsjes, sorbetijs of ambachtelijk schepijs uitgeven.

De Nuuk beschikt over een lift. Zo kunnen ijsjes worden uitgegeven zonder daarbij te beschadigingen op te lopen.

Maaltijd automaat

Voor de uitgifte van maaltijden zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Zo is onze Vision ES-Plus automaat geschikt voor uitgifte van gekoelde kant-en-klaar-maaltijden. De Nuuk automaat is speciaal ontwikkeld voor diepvriesmaaltijden.

Beide automaten beschikken over een lift. Zo kunnen ook kwetsbare en breekbare producten worden uitgegeven zonder beschadigingen.

Salade automaat

Met de Vision ES-Plus kun je klanten 24/7 verse salades aanbieden. Deze automaat beschikt over een koeling zodat de salades bij een goede temperatuur kunnen worden opgeslagen.

Deze vending machine is een echte alleskunner. Daarom maakt het voor de uitgifte niet uit of de salades verpakt zijn in doosjes, bakjes of potjes.

Snackautomaat

Voor de uitgifte van snacks zijn er veel mogelijkheden. Afhankelijk van welke soorten snacks u wilt uitgeven, kunnen wij een gepaste oplossing bieden.

De Vision SnackPlus is ons basismodel waarmee u alle bekende snacks kunt uitgeven. Naast snacks ook een flesje drinken aanbieden? Dat kan met de Vision EasyCombo.

Soep automaat

Voor de uitgifte van soep zijn twee vending machines mogelijk. Afhankelijk van de productverpakking kan een Vision ComboPlus of een Vision ES-Plus worden ingezet.

Op beide automaten kan een magnetrontoren worden aangesloten zodat klanten hun soep gelijk kunnen opwarmen. 

Streekproduct automaat

Steeds meer streekproducten worden aangeboden door middel van een automaat. Zo kunt u 24/7 service verlenen zonder zelf aanwezig te zijn.

Naast de bekende verkoopautomaten kan voor streekproducten ook een Big Box worden ingezet. Zo kunt u door middel van lockers ook grote en zware producten uitgeven.

Zuivelautomaat

De uitgifte van zuivel is zeer goed mogelijk met een automaat. Zo kunt u bijvoorbeeld bekertjes yoghurt, een stuk kaas of andere zuivelproducten uitgeven.

Met onze automaten kunt u zowel grote als kleine zuivelproducten aanbieden. Doordat de automaten een koeling hebben, blijven de producten op temperatuur en kunt u vrijwel alle soorten zuivelproducten uitgeven.

Zoekt u een ander soort food vending machine?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen een oplossing voor uw product!

Shopping Basket

Neem contact met ons op