Een klantvriendelijke oplossing voor een nóg fijnere vakantie

Sinds 2020 wordt op TopParken Landgoed de Scheleberg in Lunteren gebruik gemaakt van twee boodschappen-automaten. Het viel de parkleiding op dat gasten bij het boodschappen doen in de parkwinkel weleens vergaten om bepaalde producten in te slaan. Buiten de openingstijden van de winkel was het voor de gasten echter niet mogelijk om deze producten alsnog te kopen. Daarom werd besloten om op zoek te gaan naar een oplossing met 24-uurs service.

Volledige service zonder gedoe

Voor alle zogenaamde ‘vergeten boodschappen’ kunnen parkgasten nu terecht bij de automaten die op een centrale plek bij de receptie staan. Zo kunnen zij ook buiten de openingstijden van de parkwinkel worden bediend. De automaten zijn gevuld met onder andere koffie, etenswaren, en verzorgingsproducten. Doordat er twee automaten worden ingezet, kan een breed productassortiment worden aangeboden. 

Slimme technologie

De automaten-combinatie op het park bestaat uit twee Vision ES-Plus-automaten die worden aangestuurd door een Taos Touch 10 betaalmodule. Via het touchscreen kunnen klanten de benodigde producten toevoegen aan het winkelwagentje. Dit heeft als voordeel heeft dat alle producten dan in één keer kunnen worden afgerekend en uitgenomen. De betaalmodule is verder uitgerust met een munt-inworp en een cashless payment systeem zodat klanten op eenvoudige wijze kunnen afrekenen.

Samen kom je verder

De boodschappen-automaten op Landgoed de Scheleberg zijn geleverd door Vendolution in opdracht van Automaten Totaal Service (ATS). Wij hebben al jaren een goede samenwerking en met elkaar realiseren we projecten waar we trots op zijn. ATS heeft ook de Mini-shop ombouw van de automaten gerealiseerd. Zo springen de boodschappen-automaten nog meer in het oog.

Landgoed de Scheleberg

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Lunteren

Vakantiepark

2020

Landgoed de Scheleberg

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Lunteren

Vakantiepark

2020

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een boodschappen-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket