Groente en fruit automaat

Bent u op zoek naar een verkoopautomaat voor de onbemande uitgifte van fruit en groentes, zoals aardbeien, kersen, komkommers en asperges? Vendolution heeft dé automaatoplossing voor u. Onze Vision ES-Plus is de meest veelzijdige automaat waarin zowel kleine als grote fruit- en groenteproducten onbemand uitgegeven kunnen worden.

De groente en fruit automaat beschikt over een ‘soft delivery’ lift, waarmee de uitgifte van kwetsbaar fruit zonder stoten en vallen mogelijk is. Ook kan er een koeling worden toegevoegd.

Ook een groente en fruit automaat bij uw bedrijf?

Vision ES-Plus

De Vision ES-Plus heeft een lift die de producten ophaalt en via een lade uitgeeft aan de consument. Een optie die toegevoegd kan worden en bovendien erg handig is voor de uitgifte van groente en fruit, is de ‘easy drop’. Hierbij wordt er een rollenbaan in de lift geplaatst. In plaats van dat een product direct in de bak valt, worden de producten rustig en beheerst op de rollenband geschoven en vervolgens aan de consument uitgegeven. Op deze manier worden bakjes met bijvoorbeeld aardbeien en kersen recht gehouden, vallen er geen vruchten uit en blijft het fruit onbeschadigd.

Nieuwsgierig geworden naar de Vision ES-Plus?

Voordelen van de Vision ES-Plus en de Taos module

De Vision ES-Plus is geschikt voor de uitgifte van grote en kleine groentes en bakjes met fruit. De automaat wordt aangestuurd door een betaalmodule die naast de automaat wordt geplaatst. De ES-Plus groente en fruit automaat wordt standaard geleverd met een Taos Basic betaalmodule. Een aantal voordelen van de ES-Plus met de Taos module zijn:

Met 1 Taos kunnen tot wel 4 ES-Plus automaten worden aangestuurd

Het biedt de mogelijkheid aan de consument om tot 5 producten toe te voegen aan een winkelmand. Hierdoor heeft de consument maar 1 keer de portemonnee nodig en betaalt u als verkoper maar 1 keer transactiekosten.

Er kan ingesteld worden dat de automaat fragiele producten apart van elkaar ophaalt en uitgeeft. Zo blijven de producten onbeschadigd.

Met de automaat kan muntacceptatie, biljetacceptatie en betaling met pin aangeboden worden. Ukunt hierbij kiezen voor een contactloze pinbetaling en/of pinbetaling met het invoeren van een pincode.

Kortom, met de Vision ES-Plus inclusief onze Taos module maakt u het uitgeven van uw groente en fruit producten eenvoudig voor uzelf en uw klanten, en dit alles op slechts 1 m2!

20230501_154524

Groente en fruit automaten door het hele land

Voorheen waren vooral boerderij automaten of automaten in regiowinkels erg populair voor de uitgifte van groente en fruit, maar tegenwoordig zijn de verkoopautomaten op steeds meer plekken te vinden. Onbemande winkelconcepten waarbij verse boerderij producten worden verkocht, zijn in opkomst door heel Nederland. Het aantrekkelijke hiervan is de korte keten die de producten doorgaan waarbij geen groothandel of supermarkt meer nodig is. Groente en fruit worden in deze onbemande winkels via automaten, zoals de Vision ES-Plus, verkocht aan de consument.

Benieuwd naar de mogelijkheden van
groente en fruit automaten voor uw locatie?

Shopping Basket

Neem contact met ons op

Download uw Brochure