Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van de meest kwalitatieve vending oplossingen. Waar Wim ruim 10 jaar geleden met Vendolution begon, voegde Hanno zijn passie en kennis op een later moment toe aan het bedrijf. Samen zijn zij de kracht achter Vendolution: jouw plek voor slimme vendingoplossingen.

Het ontstaan van Vendolution

De basis voor ons bedrijf werd 25 jaar geleden gelegd toen Wim in aanraking kwam met de wereld van vending bij zijn voormalige werkgever. Hij ontdekte daar Jofemar, een vooraanstaande leverancier op het gebied van vending. Tien jaar geleden ontstond Vendolution en werden wij officieel distributeur van Jofemar. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in Jofemar-producten.

Samenwerking vanuit vriendschap

Onze samenwerking is ontstaan vanuit een langdurige vriendschap van al meer dan 35 jaar. We bouwden onze band op tijdens gezamenlijke busreizen gedurende een vierjarige opleiding. Hoewel onze levenspaden zich later scheidden, bleef ons contact bestaan.

Hanno, met meer dan 30 jaar ervaring in de metaalindustrie, had al een geruime periode de ambitie om ondernemer te worden. Die mogelijkheid werd hem aangeboden bij Vendolution en zo heeft Hanno zich bij de wereld van vending machines aangesloten. Zijn uitgebreide expertise in de verkoop van verschillende vormen en metalen, gedurende de afgelopen drie decennia, is een waardevolle aanvulling op het team. Voor Hanno is het contact met klanten en het gezamenlijk zoeken naar oplossingen waar het om gaat bij Vendolution. Die samenwerking staat centraal.

Affiniteit met vending

Zowel Hanno als Wim delen een affiniteit met producten die doorgaans via vending machines worden verkocht, en deze interesse vindt zijn oorsprong in hun jeugdjaren. Wim zijn vader beheerde een mobiele winkel (SRV wagen) die langs de deuren ging en een scala aan melkproducten aanbood. Hanno’s grootvader, een ervaren groenteman, verkocht eveneens verse groenten en fruit vanaf een kar aan huis. Voor beiden vormt vending een prachtige innovatie, omdat het consumenten de mogelijkheid biedt om op elk gewenst moment producten aan te schaffen, zonder afhankelijk te zijn van vaste schema’s voor levering. Deze benadering bevordert niet alleen het gemak voor consumenten, maar biedt ook een gestructureerde en eerlijke verkoopplek voor boeren en andere leveranciers, wat volgens ons de essentie van vending vertegenwoordig.

Onze vending machines

Vendolution heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot dé Jofemar specialist. Ons assortiment omvat ongekoelde en gekoelde vendingoplossingen, waarmee we voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Als distributeur van de toonaangevende leverancier Jofemar, bieden we hoogwaardige producten met bewezen kwaliteit en innovatie. Sinds maart 2023 vieren we met trots ons tienjarig partnerschap met Jofemar, wat ons in staat stelt om voortdurend de meest innovatieve en kwalitatieve vending machines aan te bieden.

Meer weten over ons bedrijf?

Shopping Basket