Wat voor drankautomaat zoekt u?

Champagne

Frisdrank

Koffie/thee

Smoothie

Drankautomaten

Met onze Jofemar automaten kunt u verschillende soorten drinks-producten aanbieden, zoals koffie, frisdrank en verse sappen. De drankautomaten kunnen worden geleverd met koeling, en/of een lift voor kwetsbare producten.

De automaten kunnen worden aangesloten op een telemetrie-systeem voor realtime inzage in de voorraad.

Doordat de vending machines onderling gekoppeld kunnen worden, is het mogelijk om een combinatie te maken van meerdere automaten op één locatie. De automaten worden dan bediend vanaf een ‘master-automaat’ of een betaalmodule die de andere automaten aanstuurt.

Meer informatie of advies nodig?

Champagne automaat

De uitgifte van alcoholische dranken kan met twee automaten, afhankelijk van de flessoort die u wilt uitgeven.

Voor blikjes en middelgrote flessen tot 0,75 liter kan een Vision ComboPlus worden gebruikt. Met deze automaat kunt u bijvoorbeeld flessen bier, of gedestilleerde drank uitgeven. Voor de grotere flessen is de Vision ES-Plus meer geschikt.

Frisdrankautomaat

Voor de uitgifte van frisdranken zijn er twee geschikte automaten. De Artic 600 onderscheidt zich door zijn productcapaciteit, terwijl de Vision ComboPlus zich onderscheidt door zijn productdiversiteit.

De Artic 600 wordt ingezet om van bepaalde dranken grote voorraden op te slaan en uit te geven. De Vision ComboPlus wordt gebruikt wanneer u veel verschillende soorten dranken wilt uitgeven.

Koffie en thee-automaat

Onze thee- en koffieautomaat staat bekend vanwege zijn elegante uitstraling, makkelijke bediening en natuurlijk de heerlijke koffie. Deze warme dranken automaat heeft drie varianten wat hem geschikt maakt voor zowel klein- als grootschalig gebruik.

De Coffeemar G23 en G546 worden gebruikt op veel werkplekken en de Coffeemar XL46CTG geeft zelfs koffie-to-go uit. Elke dag een vers bakkie!

Smoothie automaat

Voor de uitgifte van smoothies, verse sappen, milkshakes en andere dranken zijn er twee geschikte automaten: de Vision ComboPlus en de Vision ES-Plus.

Deze automaten kunnen worden geleverd met koeling om koude dranken op te slaan en uit te geven. De Vision ES-Plus beschikt over een lift waardoor het ook mogelijk is om bijvoorbeeld glazen flessen uit te geven.

Zoekt u een ander soort drankenautomaat?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen een oplossing voor uw dranken!

Shopping Basket

Neem contact met ons op