Salades en maaltijden 24/7 beschikbaar

Ton Kanters – Gezond Genieten is een cateringservice, gevestigd in Schijndel, Vught en Den Bosch. Dagelijks worden verse salades, maaltijden en wraps bereid, die worden thuisbezorgd of opgehaald door klanten. Om klanten nog beter te kunnen bedienen wordt sinds 2020 ook gebruik gemaakt van automaten om deze producten te verkopen. Deze automaten hebben de toepasselijke naam ‘Smulboxen’ gekregen en worden op steeds meer plaatsen ingezet.

Verse producten, slimme distributie

De Smulbox in Boekel is geplaatst naast een lokale bakkerij. De automaat is gevuld met onder andere salades, wraps, soepen en toetjes. Klanten uit de bakkerij komen bij het betreden en verlaten van de winkel langs de automaat en komen zo in aanraking met de verse producten uit de Smulbox.
Ton Kanters kan via een online portal de realtime voorraad van de automaat inzien. Op die manier kan hij ervoor zorgen dat producten op tijd worden bijgevuld.

Volledige configuratie

De goede samenwerking tussen Ton Kanters als operator en Vendolution als leverancier, heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels meerdere automaten zijn geplaatst. Bij elke order zorgen wij ervoor dat de automaat volledig is geconfigureerd op basis van de gewenste product-indeling. Zo hoeft de automaat op het moment van levering alleen nog te worden aangesloten op elektriciteit en netwerk. Direct na plaatsing kan de automaat gevuld en in gebruik genomen worden.

Gepersonaliseerde uitstraling

Ton Kanters heeft zelf een ombouw ontworpen waar de automaat in wordt geplaatst. De Smulbox krijgt hierdoor nog meer uitstraling en hij valt nog wat meer op in het straatbeeld. Zo kunnen mensen die langsrijden vanaf de weg de automaat zien staan. Alles voor een nóg betere klantbeleving!

Smulbox

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Boekel

Maaltijdservice

2021

Smulbox

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Boekel

Maaltijdservice

2021

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een salade-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket