Een innovatieve promotie-actie

In 2019 zijn wij door het reclamebureau van Huawei benaderd om marketing-automaten te leveren voor een promotionele actie. Het idee was om klanten in een Media Markt winkel een extraatje te geven wanneer zij een Huawei-product kochten. Zo kreeg je als klant bijvoorbeeld een kortingsbon, een set oordoppen of een chocoladereep cadeau.

Om de actie nog wat meer in het oog te laten springen, werden de presentjes in ‘mystery boxen’ verpakt en vervolgens in een automaat geplaatst. Wanneer een klant had afgerekend kreeg hij bij de kassa een mystery coin die kon worden ingeworpen in de automaat. Vervolgens kon een mystery box naar keuze worden geselecteerd en uitgenomen.

Volledige configuratie

Voor deze actie werden tien marketing-automaten ingezet. In alle gevallen betrof het een Vision Multiseller automaat. Een Vision Multiseller beschikt over een lift, zodat de producten niet kapot kunnen vallen bij uitgifte. Daarnaast is hij standaard uitgerust met een munt-acceptatiesysteem waarmee normaal gesproken euromuntstukken kunnen worden ingeworpen. Voor de actie van Huawei is dit systeem aangepast naar acceptatie van mystery coins.

Levering op maat

Naast de levering van de marketing-automaten heeft Vendolution ook de levering van de mystery boxen, de mystery coins en de custom wrapping verzorgd. Zo kon deze actie volledig worden gepersonaliseerd in aansluiting op de Huawei huisstijl.

Nadat een automaat een tijdje in een Media Markt winkel had gestaan, werd deze verplaatst naar een volgend filiaal. De automaat werd dan door ons opgehaald, bijgevuld met nieuwe mysteryboxen en de volgende dag weer geïnstalleerd op de volgende locatie. Door het grote succes heeft deze actie uiteindelijk een totale looptijd van anderhalf jaar gehad.

Huawei

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Media Markt filialen

Elektronica

2019

Huawei

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Media Markt

Elektronica

2019

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een marketing-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket