Klanten bedienen zonder zelf aanwezig te zijn

Bij Schimmel Autotechniek kun je terecht voor verkoop, verhuur en reparatie van auto’s. Het bedrijf is gevestigd in het Gelderse Andelst op een steenworp afstand van de A15. Sinds enkele jaren maken eigenaren Arnold en Alma Schimmel gebruik van automaten om hun klanten te bedienen. Door automaten in te zetten, kunnen onderhoudsproducten voor auto’s ook worden verkocht buiten openingstijden van de winkel.

"Ook tijdens onze afwezigheid worden producten gekocht" - Alma Schimmel

De drie automaten zijn gevuld met diverse producten voor onderhoud en reparatie. Zo zijn oliën, lampen, gevarendriehoeken en schoonmaakmiddelen verkrijgbaar. Daarnaast worden ook enkele snacks en dranken aangeboden.
Alma Schimmel: “Het is ideaal dat we ook tijdens onze afwezigheid producten kunnen verkopen aan onze klanten. Dat vermindert de druk in de winkel en vergroot de klanttevredenheid. Daarnaast weten we zeker dat klanten die ’s avonds iets nodig hebben hun producten bij ons kopen en niet bij concurrenten.”

Eenvoudige configuratie

Doordat de automaten modulair zijn opgebouwd is de indeling eenvoudig aan te passen. Daarom kozen Arnold en Alma ervoor om de automaten zelf te configureren. Een bijkomend voordeel hiervan is dat ze ook nu zélf het assortiment in de automaten kunnen veranderen.

“In de winterperiode staan er wat andere producten in de automaten dan in de zomer. In het najaar breiden we het assortiment bijvoorbeeld uit met ijskrabbers en ruit-ontdooiers. Doordat de automaten zo eenvoudig zijn aan te passen, kunnen we dit zelf doen wanneer het ons uitkomt. Zo bieden we klanten altijd producten aan die passen bij het seizoen.”

Schimmel Autotechniek

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Andelst

Autobedrijf

2020

Schimmel Autotechniek

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Andelst

Autobedrijf

2020

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een automaterialen-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket