Stijlvolle producten

Bij de Slipperbus kun je terecht voor meer dan 300 soorten slippers. Eigenaar Tom Kneppers heeft een klassieke brandweerauto omgebouwd tot mobiele slipperwinkel en rijdt door heel Nederland om zijn klanten te voorzien van comfortabele kwaliteits-slippers. Zo verkoopt hij grote merken als Reef, Olukai en Havaianas op stranden en festivals. Ter uitbreiding van de verkoopcapaciteit wordt sinds 2019 ook gebruik gemaakt van een automaat.

Meer en makkelijker verkopen

Voor uitgifte van slippers wordt gebruik gemaakt van een Vision SnackPlus strand-automaat. Klanten kiezen een product en na betaling valt het artikel in de uitgiftebak. Deze machine is voorzien van een pinterminal, zodat klanten gemakkelijk met de pas of telefoon kunnen betalen. Om klanten de mogelijkheid te geven om slippers eerst te passen, is er voor de automaat een plank met proefmodellen geïnstalleerd. Zo weten klanten zeker dat ze de juiste maat slippers uit de automaat halen.

De automaat is geplaatst bij beachclub Bries in Noordwijk. Alle strandbezoekers die wat gaan eten of drinken kunnen zo gelijk gebruik maken van de automaat om een nieuw paar slippers te kopen. Andersom worden mensen die nieuwe slippers nodig hebben ook verleid om iets te nuttigen bij Bries. Een win-winsituatie. 

Uitnodigende uitstraling

Vendolution heeft de automaat volledig geconfigureerd op basis van de gewenste product-indeling. Tom Kneppers heeft zelf de automaat nog laten voorzien van een custom wrapping. Zo sluit de automaat naadloos aan op de huisstijl van de Slipperbus. Bovendien springt de automaat nu meer in het oog zodat klanten nog meer worden uitgenodigd om een kijkje te nemen. Alles voor een perfecte klantbeleving!

Slipperbus

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Noordwijk

Foot- and sportswear

2019

Slipperbus

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Noordwijk

Foot- and sportswear

2019

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een strand-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket