Verse lokale producten

Farmshop Berlicum is een lokale boerderijwinkel waar diverse zuivel- en streekproducten worden verkocht. Eigenaars Remco en Gertie Schouten hebben een eigen melkveebedrijf en verwerken melk en vlees tot ambachtelijke producten die in de winkel worden verkocht. De Farmshop bevindt zich langs de weg aan het begin van de boerderij. Zo is de winkel goed zichtbaar voor mensen die langsrijden.

Slimme oplossing voor klantvriendelijke verkoop

De Farmshop is een onbemande winkel waar gebruik wordt gemaakt van meerdere verkoopautomaten. Zo is er een Vision ES-Plus zuivel-automaat voor de uitgifte van zuivel-producten. Denk bijvoorbeeld aan kaas, yoghurt en verse melk. Daarnaast worden ook diverse slagerij-producten zoals biefstuk, pulled pork en bitterballen verkocht. Die worden opgeslagen en uitgegeven met behulp van een Nuuk streekproducten- vriesautomaat.

Doordat alle zuivel- en streekproducten worden verkocht met vending machines, hoeven de eigenaren niet steeds aanwezig te zijn in de winkel. Klanten kunnen eenvoudig zelf producten kiezen en vervolgens contant of met de bankpas afrekenen.

Alles begint bij een goede samenwerking

De verkoopautomaten bij Farmshop Berlicum zijn geleverd door Vendolution in opdracht van ACN Vending. Wij hebben al jaren een goede samenwerking en met elkaar realiseren we projecten waar we trots op zijn.

Farmshop Berlicum

Automaten

Locatie

Branche

Geplaatst

Berlicum

Boerderijwinkel

2019

Farmshop Berlicum

Automaten

Locatie

Branche

Geplaatst

Berlicum

Boerderijwinkel

2019

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een streekproduct- of zuivelautomaat.
Dan creƫren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket