Een zee aan nieuwe klanten voor Visrokerij Eline

Visrokerij Eline is een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in visgerechten op maat. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, van koude buffetten tot warme maaltijden, en heeft zelfs een kibbelingkraam. Eline, de eigenaresse van het bedrijf, stond voor de uitdaging om een dagelijks inkomen te genereren naast de grote catering, zonder personeel in dienst te nemen of een fysieke winkel te openen.

Persoonlijk advies voor de ideale vending machine

Via een zoektocht op internet kwam Eline bij Vendolution terecht. De enthousiaste en persoonlijke aanpak gaf voor haar de doorslag om met Vendolution in zee te gaan. Na een kennismakingsgesprek met Eline werd de Jofemar Vision, één van food vending machines van Vendolution, geselecteerd als de ideale keuze voor Visrokerij Eline. De Jofemar Vision is de meest flexibele automaat in de markt.

Eline is erg tevreden over haar ervaring met de vending machine: “Ik ben meer dan verrast over hoe goed het gaat en hoeveel klanten erbij komen.” In het begin hebben we samen gezocht naar de beste verpakking, en deze hadden we snel gevonden. Hierdoor worden de maaltijden van Eline op de juiste manier uitgegeven.

Zorgeloos en snel installatieproces

Het aankoop- en installatieproces verliep soepel, mede dankzij de begeleiding die Eline vanuit Vendolution kreeg. Het directe contact zorgde ervoor dat we samen de verwachtingen konden invullen. Hierdoor ontstond er een goed beeld over hoe de machine eruit zou komen te zien en dit gaf Eline een fijn en vertrouwd gevoel.

Door de goede voorbereidingen van zowel Eline als Vendolution was de installatie een makkelijke klus. De installatie verliep soepel en binnen 1,5 uur was de vending machine klaar voor gebruik. Eline was goed geïnformeerd over de benodigde aansluitingen en voorbereidingen, dus ook dat verliep zonder problemen. Nadat de machine in gebruik was genomen hebben we samen nog een paar aanpassingen gedaan, waardoor de machine nu optimaal werkt. Het proces verliep voor zowel Eline als Vendolution vlot en naar wens.

Dubbel succes: uitbreiding met een tweede vending machine

De verkoop van producten via de vending machine heeft positieve resultaten opgeleverd voor Visrokerij Eline. Zelfs de oudere doelgroep, waar Eline aanvankelijk twijfels over had, is enthousiast en komt speciaal naar de machine. Eline merkt op: “Ze zijn heel blij dat je kunt pinnen. Ze roepen elkaar op om ook te komen, dus dat is erg leuk. Ook de omzet is zwaar boven verwachting. Het valt tot nu toe veel hoger uit dan verwacht en dat is natuurlijk meer dan welkom.”

Door het succes van de eerste machine heeft Eline zelfs besloten om een tweede vending machine van Vendolution aan te schaffen, speciaal voor de verkoop van verse mosselen. Ze is ook erg tevreden over de service en beveelt onze vending machines aan anderen aan: “Als er iets is, kan ik altijd direct bellen en krijg ik de juiste persoon aan de telefoon. Wat betreft service en kwaliteit is Vendolution naar mijn mening uitstekend.”

Ook zin in een heerlijke vis maaltijd of andere visproducten? Maak dan zeker een stop bij Visrokerij Eline en ervaar de gemakken van de vending machine!

Visrokerij Eline

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Terhole

Catering

2023

Visrokerij Eline

Automaat

Locatie

Branche

Geplaatst

Terhole

Catering

2023

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een maaltijd-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket