Voldoe aan de vraag naar zomerse lekkernijen en boost je zomeromzet met onze vriesautomaat

De zomer staat voor de deur en de temperatuur stijgt. Bied jouw onderneming onder andere ijs en bevroren vleesproducten aan? Dan is dit het perfecte moment om je verkoopcijfers te laten stijgen. Dankzij de geavanceerde vriesautomaten van Vendolution, kun je nu profiteren van de zomerse vraag naar heerlijke verfrissingen en verse vleesproducten voor barbecues. Met de Nuuk automaat van Jofemar, aangeboden door Vendolution, worden de behoeften van consumenten vakkundig vervuld door het aanbieden van zowel verpakt en vers ijs als bevroren vleesproducten: Alles binnen handbereik en 24/7 beschikbaar!

Nuuk automaat van Jofemar: de perfecte vriesautomaat voor de zomer

Wij bieden met trots de ijs automaat Nuuk van Jofemar aan, de ideale vriesautomaat voor bedrijven die willen profiteren van de zomerse verkooppiek. De Nuuk automaat van Jofemar is geen gewone vriesautomaat. Het is een geavanceerd apparaat dat niet alleen verpakte ijs- en vleesproducten aanbiedt, maar ook vers ijs van lokale boeren in handige bakjes. Met zijn ruime capaciteit biedt hij voldoende opslagruimte voor een divers assortiment bevroren producten. De intuïtieve bediening en het duidelijke touchscreen display maken het voor klanten gemakkelijk om hun gewenste producten te selecteren. Bovendien zorgt de ingebouwde koelingstechnologie ervoor dat de producten altijd op de juiste temperatuur blijven, waardoor de kwaliteit en versheid behouden blijven.

Bevroren producten zijn altijd beschikbaar met de vriesautomaat van Vendolution

Een van de grootste voordelen van de vriesautomaten van Vendolution is de 24/7 beschikbaarheid. In de zomer, wanneer mensen op verschillende tijdstippen behoefte hebben aan bevroren producten, kun je jouw klanten altijd bedienen. Of mensen nu overdag hunkeren naar een heerlijke verfrissing, of ’s avonds zin hebben in een spontane barbecue, de Nuuk automaat staat dag en nacht klaar om in de behoeften van jouw klanten te voorzien.

Profiteer nu van de warme zomermaanden

Het is tijd om de zomeromzet te verhogen en je klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. Met de vriesautomaat van Vendolution ben je klaar om te voldoen aan de vraag van consumenten die hunkeren naar heerlijk verpakt en vers ijs of bevroren vleesproducten voor een barbecue. Profiteer van de stijgende vraag naar bevroren lekkernijen en laat je bedrijf bloeien tijdens de warme zomermaanden.

Ben je benieuwd naar de vriesautomaat mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Ontdek daarom nu alle voordelen van een ijs- of zuivel-automaat.
Dan creëren we samen een project om trots op te zijn.
Aan de slag!

Shopping Basket