Jofemar: Al jarenlang een waardevolle partner voor Vendolution

Jofemar Corporation is een multinationaal familiebedrijf dat de industriële markt leidt als experts in elektronica en geavanceerde mechatronica. Jofemar ontwikkelt, produceert en verkoopt onder meer distributie- en geautomatiseerde verkoopoplossingen, betalingssystemen, telemetrie en managementsoftware voor de vendingmarkt. Jofemar is inmiddels al 10 jaar een waardevolle partner van Vendolution. Voor ons een mooi moment om u uitgebreid kennis te laten maken met onze partner en meer te vertellen over de fijne samenwerking.

Een geschiedenis die indruk maakt

In 1971 begon Félix Guinduláin Vidondo, de grondlegger van het huidige Jofemar Corporación, in een werkplaats van 200 m2 in Peralta. Oorspronkelijk gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen, is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 52.000 m2 aan faciliteiten en een productiecapaciteit van 2.000 machines per maand. Met meer dan 270 medewerkers in 84 landen en vijf nationale verkoopkantoren en vier commerciële dochterondernemingen, heeft Jofemar wereldwijd succes behaald.

Innovatie en expertise: De drijvende krachten achter Jofemar

Bij Jofemar vormt innovatie de kernwaarde die hun ontwikkeling en groei drijft. Het is de sleutel tot hun concurrentiekracht, en het waarborgt duurzaamheid en efficiëntie, waardoor Jofemar al jarenlang de leiding heeft in deze branche. Als deskundigen in complexe mechatronische systemen, richt het R&D-team zich niet alleen op het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op het verfijnen van producten en diensten, met een sterke focus op duurzame ontwikkeling. Met meer dan 40 jaar ervaring in de vending machines heeft Jofemar hun eigen knowhow ontwikkeld en beschikken ze nu over de technische capaciteit om uiterst innovatieve technologische systemen te produceren.

Kwaliteit als hoogste prioriteit

In 1996 werd Jofemar Corporation het eerste bedrijf in de vendingmachine sector dat de internationale norm ISO 9001 behaalde, toegekend door TUV Rheinland, het meest prestigieuze technische certificeringscentrum. Alle processen worden momenteel gereguleerd door een geïntegreerd kwaliteits- en milieumanagementsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001 en ISO 14001.

Dit waarborgt optimale naleving van procedures, effectieve controle over materialen en productieprocessen en tevredenheid van klanten, terwijl ze winstgevend blijven.

De kwaliteitsafdeling werkt samen met het managementteam om jaarlijks strategieën en doelstellingen te definiëren, wat de prioritering van acties vergemakkelijkt. Externe evaluaties bevestigen de effectiviteit en leiden tot eventuele verbeteringen. Sinds 1996 worden jaarlijks monitoringaudits en periodieke hernieuwingsaudits uitgevoerd, wat de toewijding aan kwaliteit en groei toont.

Al 10 jaar lang vertrouwde partner van Vendolution

De samenwerking tussen Vendolution en Jofemar gaat al een decennium mee en heeft zich ontwikkeld tot een bijzonder hechte relatie. Jofemar heeft ons altijd benaderd als onderdeel van de familie, wat een gevoel van verbondenheid heeft gecreëerd. Gedurende deze afgelopen tien jaar hebben we met trots Jofemar vertegenwoordigd en hebben zij ons voorzien van een breed scala aan vending machines, wat bijdroeg aan het succes van Vendolution. Deze langdurige samenwerking toont aan dat onze relatie verder gaat dan alleen de zakelijke communicatie; het is gegroeid in wederzijds respect en een gedeelde visie voor de toekomst.

De toekomst van vending met Jofemar en Vendolution

Wij zijn continu bezig om onze samenwerking met Jofemar te versterken en onze positie in Nederland verder uit te breiden. Door onze goede communicatie en coördinatie met Jofemar blijven we onze samenwerking professionaliseren.

Daarnaast blijven Vendolution en Jofemar zich actief bezighouden met het begrijpen van de wensen en behoeften in de wereld van onbemande verkoop en uitgifte. Ze focussen op zaken als online bestellen, reserveringen, 24/7 toegang, duurzame oplossingen en het verbeteren van de distributieketen.

De inzet van onbemande diensten groeit, vooral als reactie op problemen zoals een tekort aan personeel, hoge personeelskosten, stijgende huurprijzen, de behoefte aan snelheid en gemak, en de mogelijkheid om de openingstijden te verlengen, wat leidt tot meer omzet met dezelfde inspanning en een verbeterde service. Vendolution en Jofemar blijven klaarstaan om aan de steeds veranderende behoeften in de markt te voldoen.

De mogelijkheden zijn eindeloos...

als je in oplossingen denkt. Wil je meer informatie over de Jofemar verkoopautomaten of advies voor jouw situatie? 

Shopping Basket